Προγνωστικά με ελκυστικές αποδόσεις* στη Fonbet.gr

Τελικός FA Cup στην Αγγλία κι εμείς επιλέγουμε την Fonbet App για τα πονταρίσματα μας στον συγκεκριμένο αγώνα! Στην Φονβετ θα βρεις έκπληξη* στο συγκεκριμένο ματς, γεγονός που θα σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα στοιχήματα σου.

Επίσης, ήδη πριν από τον αγώνα γνωρίζουμε ότι το κύπελλο θα πάει στην πόλη του Μάντσεστερ. Η Σίτι του Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει την Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ. Στόχος φυσικά για την Σίτι το τρεμπλ και για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να κατακτήσει και το κύπελλο, πριν παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το επόμενο Σάββατο.

siti-giounaitent-telikos-fonbet-3-6-23
© Fonbet

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη και εύχρηστη εφαρμογή της Fonbet. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε για τον τελικό την συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς βρίσκουμε ελκυστικές αποδόσεις σε ειδικά σημεία του κουπονιού.

Η Σίτι το φαβορί- Ελκυστικές αποδόσεις* Fonbet App

Φυσικά το μεγάλο φαβορί στον τελικό είναι η Σίτι του Γκουαρντιόλα. Έχει στεφθεί ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας, παίζει επιβλητικό ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά και μοιάζει ασταμάτητη στην πορεία της προς το τρεμπλ. Επίσης, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Champions League με την Ίντερ, αναμένουμε να δούμε την βασική ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ. Έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να κατακτήσει κύπελλο και να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο. Βέβαια γνωρίζει ότι ξεκινάει ως αουτσάιντερ, όμως έμπειροι παίκτες όπως ο Βαράν, έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παίξουν χωρίς φόβο και με στόχο τη νίκη.

Τέλος, να πούμε ότι δεν πρόκειται απλώς για έναν τελικό, αλλά και για ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ και δεν θα πρέπει να υποτιμάμε αυτό το γεγονός. Επίσης η Γιουνάιτεντ θέλει να κόψει τις ελπίδες της Σίτι για τρεμπλ, καθώς μέχρι σήμερα οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είναι οι μοναδικοί που έχουν καταφέρει να κάνουν τρεμπλ από την Αγγλία.

Προγνωστικά για τον τελικό

Η Stoixima App της Fonbet σου προσφέρει όπως αναφέραμε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Fonbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

Το δικό μας προγνωστικό για το ματς είναι το εξής. Να κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεχτεί Over 2.5 κίτρινες κάρτες στο ματς. Η απόδοση στην εφαρμογή Fonbet είναι στο 3.35.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.