Combo Nικητών Κυπέλλων στο Pamestoixima.gr!

Στο Pamestoixima App θα βρεις πληθώρα επιλογών σχετικά με τους νικητές των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όχι μόνο. Δηλαδή στην διαδικτυακή έκδοση της Πάμε Στοίχημα έχεις την επιλογή να συνδυάσεις τους νικητές σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Όλα αυτά βέβαια με ελκυστικές αποδόσεις και με κάθε δυνατό συνδυασμό. Πρόκειται για τις διοργανώσεις Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και FA Cup.

combo-nikiton-pamestoixima-30-5-23
@ PameStoixima

Φυσικά δεν θα βρεις μόνο αυτές τις επιλογές στην ανανεωμένη πλατφόρμα της Pamestoixima App. Επίσης, το νέο και μοντέρνο design και η εύκολη χρήση της νέας εφαρμογής, μας δίνει την δυνατότητα για ακόμα πιο γρήγορο και εύκολο ποντάρισμα.

Φαβορί και δυνατά αουτσάιντερ

Επιπρόσθετα να τονίσουμε ότι την φετινή σεζόν, όλοι οι τελικοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αν και υπάρχουν φυσικά φαβορί, τα αουτσάιντερ είναι ιστορικές ομάδες και σίγουρα έχουν αρκετές ελπίδες για “κούπα”. Δηλαδή αυτό μας δίνει την επιλογή να ποντάρουμε με δυναμικές αποδόσεις .

Βέβαια, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε δύο τελικούς καθώς αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup. Μόλις μια εβδομάδα αργότερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ για το πολυπόθητο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά και στα δύο είναι το απόλυτο φαβορί, αν και δεν έχει κατακτήσει ποτέ την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά”. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχουμε μεγάλο ματς με την πολυνίκη του θεσμού Σεβίλλη να αντιμετωπίζει την Ρόμα. Ο προπονητής της Ρόμα Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ελκυστικές αποδόσεις* στους τελικούς NBA

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά και άλλα αθλήματα. Δηλαδή ότι άθλημα και να ψάχνεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις για τους τελικούς ΝΒΑ είναι εδώ και είναι άκρως ανταγωνιστικές στην Πάμε Στοίχημα. Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι το φαβορί, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Μαϊάμι Χιτ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.