Άρης- ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις* και 0% γκανιότα* στην Stoiximan

Tο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος για την Super League έχει ντέρμπι Θεσσαλονίκης. Ο Άρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται νίκη, ώστε να μείνει στο “κυνήγι” της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν είναι αδιάφορος, καθώς θέλει να μείνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,

Η Stoiximan App προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

aris paok gkaniota stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Nα διατηρήσει την πρόσφατη παράδοση θέλει ο Άρης

Ο Άρης δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 0-2 στα Γιάννινα. Απέλυσε τον προπονητή Μάντζιο και πλέον μένει να δούμε την αντίδραση της ομάδας. Τα περιθώρια στενεύουν για τον Άρη, καθώς δεν έχουν μείνει πολλές αγωνιστικές. Χρειάζεται βαθμούς για να καταφέρει νέα μπει στην εξάδα.

Στα προηγούμενα έξι παιχνίδια ο Άρης δεν έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” θα καθίσει απόψε ο Τόλης Τερζής, προπονητής του Άρη Κ-19. Βέβαια ο Άρης έχει ήδη βρει στο πρόσωπο του Χερμάν Μπούργος τον νέο προπονητή, ο οποίος θα βρίσκεται στην εξέδρα.

Ο ΠΑΟΚ μετά από 14 ολόκληρα ματς χωρίς ήττα για όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκε για το Κόνφερενς Λιγκ με 0-1 στην έδρα της Μίντιλαντ. Ο Λουτσέσκου πάντως τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει απόψε για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μείνει ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα πλέι-οφ.

Stoiximan 0% γκανιότα* και στον μπάσκετ

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει στα μέλη της την επιλογή 0% γκανιότα* και στο μπάσκετ. Για το κύπελλο Ελλάδας απόψε έχουμε το ντέρμπι “αιωνίων” Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.