Pamestoixima 0% γκανιότα* στο Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ συνεχίζει με την 24η αγωνιστική. Ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα είναι το Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” χρειάζονται τους βαθμούς για να κρατηθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές*, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*.

panaitolikos pao pamestoixima 2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Με καλή παράδοση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στην Λαμία εντός έδρας. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά δείχνει να μην προλαβαίνει και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε δεν θα έχει σημαντικές απουσίες και ο προπονητής Αναστασίου μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-0 εναντίον του Απόλλων Σμύρνης. Χρειάζεται τρίποντα, ώστε να μείνει εντός εξάδας και να διεκδικήσει στα πλέι-οφ το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει πολύ καλή παράδοση εναντίον του Παναιτωλικού, καθώς μετράει δώδεκα νίκες στις προηγούμενες 16 μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, στα δέκα από τα προηγούμενα δώδεκα μεταξύ τους ματς, τουλάχιστον μια ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Μαουρίσιο, Λούντκβιστ και Μακέντα δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον κόουτς Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται φυσικά και στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και διατηρεί και από εκεί ελπίδες για είσοδο στην Ευρώπη.

Pamestoixima 0% γκανιότα* και στο Σίτι- Τότεναμ

Στην Stoixima App του ΟΠΑΠ, η οποία έχει ανανεωθεί πρόσφατα, μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Ο αγώνας Παναιτωλικός- ΠΑΟ δεν είναι ο μοναδικός σήμερα που προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Με την ίδια προσφορά* θα βρεις και τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι- Τότεναμ.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.