Ατλέτικο Μαδρίτης- Θέλτα με ενισχυμένη απόδοση* Bwin

Για την 26η αγωνιστική της Λα Λίγκα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Θέλτα. Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται μόλις στην πέμπτη θέση και δίνουν μάχη για την σημαντική τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Θέλτα από την άλλη έχει και η ίδια ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Στην ανανεωμένη Βwin εφαρμογή τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν στο ματς με απίστευτη ευελιξία. Η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει επιλεγμένη ενισχυμένη απόδοση* και ταχύτατο Live Betting*.

atletiko thelta bwin 2022
© Bwin

Εάν ποντάρεις σε νίκη της Ατλέτικο με 0 παθητικό η Bwin App σου προσφέρει ενισχυμένη απόδοση* 2.70. Μπορεί η άμυνα της Ατλέτικο να μην θυμίζει αυτή του πρόσφατου παρελθόντος, όμως σίγουρα είναι παραπάνω από ικανή να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτόν τον αγώνα.

Μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο την Τετάρτη έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει ακόμα ελπίδες για είσοδο τους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά ο πρώτος της στόχος είναι όμως να τερματίσει εντός της πρώτης τετράδας στο πρωτάθλημα. Έτσι εξασφαλίζει σίγουρα την συμμετοχή της και στην επόμενη σεζόν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο προπονητής Ντιέγκο “Τσόλο” Σιμεόνε δεν είναι πλέον σίγουρος για την θέση του, καθώς η διοίκηση έχει εκφράσει τα παράπονα της. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη απόψε, ώστε να έρθει ηρεμία στα αποδυτήρια και να συγκεντρωθεί στα επόμενα πολύ σημαντικά ματς.

Η Θέλτα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Βρίσκεται στο -7 από την έκτη Βιγιαρεάλ. Υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές, ώστε να φτάσει την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και σίγουρα θα παίξει για να φύγει με βαθμούς από την Μαδρίτη. Στα τελευταία πέντε ματς μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Live Streaming* στην bwin.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin προσφέρει απόψε στα εγγεγραμμένα μέλη το συγκεκριμένο ματς σε ζωντανή μετάδοση*. Με καλή ποιότητα και με πολύ καλή ταχύτητα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.