Novibet Free Bet* ίσο με τα κόρνερ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εκπροσωπούν απόψε την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο “Καραϊσκάκη” την Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην “Τούμπα” την Μίντιλαντ για το Κόνφερενς Λιγκ. Και οι δυο ομάδες θα πρέπει να ανατρέψουν σκορ.

Η Novibet εφαρμογή προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει στα μέλη της απόψε ένα Free Bet* ίσο με τα κόρνερ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

olympiakos paok europa freebet novibet 2022
© Novibet

Tοποθέτησε ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας 20 ευρώ με απόδοση 1.50 και άνω πριν την έναρξη του Ολυμπιακός- Αταλάντα ή πριν την έναρξη του ΠΑΟΚ- Μίντιλαντ. Θα λάβεις ένα Free Bet* αξίας ίσης με το συνολικό αριθμό κόρνερ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (π.χ. αν ο Ολυμπιακός κερδίσει 5 κόρνερ και ο ΠΑΟΚ 7 κόρνερ θα λάβεις ένα Free Bet* 12 ευρώ).

Με στήριξη φιλάθλων οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Οι δυο ελληνικές ομάδες έχουν να ανατρέψουν σκορ. Και οι δυο θα έχουν την στήριξη φιλάθλων, αν και δεν επιτρέπεται Sold Out. Ο Ολυμπιακός θα έχει 50% πληρότητα, ενώ στην “Τούμπα” αναμένονται περίπου 14.000 φίλαθλοι. Σίγουρα θα είναι μια ακόμα βοήθεια στην προσπάθεια των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός παίζει πρώτος και θα πρέπει να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε για απευθείας πρόκριση χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά. Ο προπονητής Μαρτίνς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με σκοπό την πρόκριση. Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν μόλις τέσσερις νίκες σε δεκατρείς αγώνες εντός έδρας εναντίον ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ίδια θέση, καθώς θα πρέπει να ανατρέψει σκορ 0-1. Κάθε σκορ νίκης με ένα γκολ διαφορά, οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για τους λάτρεις στοιχήματος στον συγκεκριμένο αγώνα. Προς το παρόν δεν υπάρχει χρήση VAR στην διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ.

Novibet BetRadio Free Bet*

Η Στοίχημα App της Novibet προσφέρει επίσης ένα BetRadio Free Bet* στους αγώνες Europa League και Conference League. Άκου στο Bet Radio της Novibet.gr πότε θα δώσουν το σύνθημα οι παραγωγοί και γράψε στο τσατ ποιες ομάδες θα σκοράρουν πρώτες στις ζώνες ωρών στους σημερινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. 10 ευρώ Free Bet* για κάθε σωστή απάντηση.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.