Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις* Vistabet

Συνεχίζεται η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες νοκ-άουτ είναι πολύ κλειστοί και αναμένεται να κριθούν στους επαναληπτικούς. Απόψε το πρόγραμμα έχει δυο σπουδαία ματς. Και στις δυο αναμετρήσεις θα βρεις επιλεγμένα Vistabet Price Boost*.

Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης πολύ καλό Live Betting* με ταχύτατο Cash Out* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*.

Agnes-tsampions-ligk-vistabet-2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει πραγματικά πολύ ελκυστικά Price Boosts*. Φυσικά στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα βρεις και Combi+* με επιπλέον αξία, καθώς και την δυνατότητα Βuild A Bet*.

Oι προπονητές παίζουν το μέλλον τους

Οι εποχές που ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο “Τσόλο” Σιμεόνε ήταν σίγουρος για το πόστο του έχουν περάσει. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, η Ατλέτικο κινδυνεύει να χάσει την τετράδα και την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην φάση των ομίλων δεν κέρδισε κανέναν αγώνα εντός έδρας και αυτό απόψε θα το λάβουν πολλοί υπόψιν. Ειδικά όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόνο έναν από τους τρεις εκτός έδρας αγώνες στην φάση των ομίλων. Επίσης έχει στηνενδεκάδα της τον πιο επιτυχημένο σκόρερ όλων των εποχών στην διοργάνωση. Το Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σκοράρει αρκετές φορές κόντρα στην Ατλέτικο.

Η Γιουνάιτεντ του Ραλφ Ράνγκνικ επίσης δίνει μάχη για την τετράδα στην Αγγλία. Βέβαια στους τελευταίους αγώνες παρατηρείται σημαντική εξέλιξη. Προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 4-2 εναντίον της Λιντς. Απόψε ο προπονητής που θα χάσει, θα έχει σίγουρα να αντιμετωπίσει και την δυσαρέσκεια της διοίκησης της ομάδας.

Ταχύτατο Vistabet Live Betting*

Η Stoixima εφαρμογή της Vistabet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Vistabet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.