Ξεκινάει το πρωτάθλημα Β’ Γερμανίας με ελκυστικές αποδόσεις Stoiximan στα μακροχρόνια

Το στοίχημα για εμάς συνεχίζεται και ένα πρωτάθλημα ξεκινάει. Πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου την περασμένη χρονιά είδαμε σπουδαία ματς και μεγάλες ανατροπές.  Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, πέντε ομάδες ήταν στην “κούρσα” της ανόδου.

Στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις όλα τα ματς του πρωταθλήματος της Β’ Γερμανίας σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

germania-b-makroxronia-stoiximan-2022
© Stoiximan

Φυσικά, τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών και ήδη πολλοί έχουν τοποθετήσει τα πονταρίσματα τους. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές στην εφαρμογή Stoiximan.

Το Αμβούργο θέλει να πετύχει στην πέμπτη προσπάθεια

Την περασμένη χρονιά είδαμε ένα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας. Πολλές ομάδες είχαν ελπίδες ανόδου έως και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ την τελευταία αγωνιστική πέντε ομάδες είχαν ελπίδες ανόδου. Στο τέλος η Σάλκε και η Βέρντερ Βρέμης κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία, μία μόλις χρονιά μετά τον υποβιβασμό τους από την Μπουντεσλίγκα.

Βέβαια, το Αμβούργο που τερμάτισε στην τρίτη θέση και έχασε την άνοδο στα μπαράζ από την Χέρτα Βερολίνου, είναι και πάλι φαβορί για άνοδο. Επίσης, να τονίσουμε, ότι πριν τον υποβιβασμό του, το Αμβούργο  δεν είχε πέσει ποτέ κατηγορία. Τώρα βέβαια μπαίνει στην πέμπτη της σεζόν στην δεύτερη κατηγορία.

Αν και φαβορί, να πούμε ότι δεν θα έχει εύκολο έργο. Πολλές ιστορικές ομάδες, με δυνατά ρόστερ είναι και φέτος στην κατηγορία. Επιπρόσθετα υπάρχουν ομάδες ιστορικές και με πάρα πολλούς φιλάθλους. Ένα παράδειγμα είναι η ιστορική Καϊζερσλάουτερν, η οποία μόλις προβιβάστηκε από την τρίτη κατηγορία, όμως είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και μια νέα δυνατότητα. Πρόκειται για το SpeedBet, όπου έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Πάτησε παρατεταμένα την απόδοση που θέλεις και στοιχημάτισε γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες στην Stoiximan εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.