Μακάμπι Χάιφα- Ολυμπιακός με πλήθος ειδικών αγορών* στην Bwin

Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται σε εξέλιξη. Επίσης,  ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα με στόχο την πρόκριση. Βέβαια, αν και στον ρόλο του φαβορί, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

xaifa-olympiakos-bwin-2022
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε όλα τα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κακή παράδοση ο ΟΣΦΠ στο Ισραήλ

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Όμως, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι στο Ισραήλ, ενώ και εναντίον της Μακάμπι Χάιφα δεν έχει κερδίσει. Πριν είκοσι χρόνια για την φάση των ομίλων ο Ολυμπιακός έχασε στο Ισραήλ με 0-3, ενώ έφερε ισοπαλία στην Ελλάδα.

Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει όλους τους παίκτες του ρόστερ και θα προσπαθήσει να βρει την πλέον κατάλληλη ενδεκάδα. Από την άλλη, η Μακάμπι Χάιφα θα έχει μια πολύ μεγάλη απουσία. Ο μέσος Μαχμούντ Τζαμπέρ, τραυματίστηκε στη λεκάνη πριν μερικές μέρες και θα απουσιάσει και από τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, μπορείς να ποντάρεις μέσω της Bwin Greece και στα υπόλοιπα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα βρεις πολύ ελκυστικές αποδόσεις, πλήθος ειδικών αγορών* και πολύ γρήγορο Live Betting*.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορείς να ποντάρεις με ενισχυμένες αποδόσεις* σε αρκετούς επιλεγμένους αγώνες.  Επίσης, έχεις την επιλογή να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη Bwin εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.