Προγνωστικά και διπλή προσφορά* Pamestoixima.gr!

Στο Pamestoixima App θα βρεις πληθώρα επιλογών σχετικά με τους αγώνες των Προκριματικών του Euro και όχι μόνο. Δηλαδή στην διαδικτυακή έκδοση της Πάμε Στοίχημα έχεις την επιλογή να συνδυάσεις πολλά σημεία στο κουπόνι.

Όλα αυτά βέβαια με ελκυστικές αποδόσεις και με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων*. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια των Προκριματικών.

Dipli Prosfora Pamestoixima Gallia Ellada 2023
@ PameStoixima

Φυσικά δεν θα βρεις μόνο αυτές τις επιλογές στην ανανεωμένη πλατφόρμα της Pamestoixima App. Επίσης, το νέο και μοντέρνο design και η εύκολη χρήση του νέου App, μας δίνει την επιλογή για ακόμα πιο γρήγορο και εύκολο ποντάρισμα.

Μεγάλο φαβορί η Γαλλία

Επιπρόσθετα να τονίσουμε ότι μεγάλο φαβορί στον αγώνα είναι φυσικά η Γαλλία. Έχει το τρία στα τρία έως τώρα και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι Γάλλοι αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερα δυνατή ενδεκάδα τους και φυσικά το μεγάλο αστέρι Κιλιάν Εμπαπέ.

Βέβαια, η Ελλάδα έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς έως τώρα στον όμιλο. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ δείχνει ότι είναι ομάδα με πολύ καλή άμυνα, που μπορεί να δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Στο προηγούμενο ματς επιβλήθηκε με 2-1 της Ιρλανδίας και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Πογέτ δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά το ρόστερ. Ο Μπάλντοκ μόνο τρέχει να προλάβει, όμως αν δεν τα καταφέρει τη θέση του θα πάρει ο Λάζαρος Ρότα της ΑΕΚ.

Προγνωστικό με αποδόσεις* Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά και άλλα αθλήματα. Δηλαδή ότι άθλημα και να ψάχνεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, το προγνωστικό μας για το αποψινό ματς της Ελλάδας. Η άμυνα της Εθνικής έχει αποδείξει ότι αντέχει και πιστεύουμε ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει. Ποντάρουμε στο 2-3 γκολ με απόδοση* 2.00 στην Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.