Fonbet μακροχρόνια στοιχήματα και προγνωστικά!

Τα μακροχρόνια στοιχήματα σίγουρα μπορούμε να τα παίξουμε στη Fonbet εφαρμογήΟι αποδόσεις είναι ήδη εδώ για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μας εντυπωσιάζουν. Δηλαδή όχι μόνο επειδή είναι ανταγωνιστικές, αλλά και επειδή τα βλέπεις όλα γρήγορα με ένα κλικ.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις για τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2024. Φυσικά και αυτές τις αποδόσεις θα τις βρεις στην Fonbet App εύκολα και γρήγορα.

Makroxronia Fonbet Apodoseis 2023
© Fonbet

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη και εύχρηστη εφαρμογή της Fonbet.

Fonbet αποδόσεις στα Μακροχρόνια Στοιχήματα

Φυσικά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2024 είναι η ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια του 2023 μπαίνει δηλαδή ως φαβορί τη νέα σεζόν, καθώς εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο της την περασμένη σεζόν. Κατέτησες μάλιστα και το Νταμπλ. Η απόδοση* της ΑΕΚ είναι στο 2.65, ενώ δεύτερο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός με απόδοση 2.85.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός που έχασε την περασμένη σεζόν στο νήμα το πρωτάθλημα έχει απόδοση 4.80 με τον ΠΑΟΚ να τον ακολουθεί με 5.00. Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός, έχασε επίσης έναν τίτλο στο νήμα πέρυσι. Στον τελικό του Κυπέλλου ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ.

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουμε τα κλασικά φαβορί. Αγγλία και Γερμανία δεσπόζουν Μάντσεστερ Σίτι (1.55) και Μπάγερν Μονάχου (1.20). Στην Ισπανία Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν την ίδια απόδοση για κατάκτηση πρωταθλήματος, η οποία είναι 2.10.

Προγνωστικά και αποδόσεις για Πρωταθλητές

Η Stoixima App της Fonbet σου προσφέρει όπως αναφέραμε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Fonbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

Τα προγνωστικά μας; Eδώ απλά θα πρέπει να δούμε τις αποδόσεις. Στα μακροχρόνια έχουμε την δυνατότητα να ποντάρουμε με πολύ καλή απόδοση τα δεύτερα και τρίτα φαβορί. Όταν βλέπουμε την Ντόρτμουντ που έχασε το πρωτάθλημα στο τελευταίο λεπτό να δίνεται σ απόδοση 8.00 τότε αξίζει το ποντάρισμα. Το ίδιο ισχύει και για Άρσεναλ, επίσης με απόδοση 8.00.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.