Bwin ενισχυμένες αποδόσεις* στην Πρέμιερ Λιγκ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η επανεκκίνηση της Premier League. Δηλαδή, στις 19:30 η Τσέλσι φιλοξενεί στο Λονδίνο την Μπόρνμουθ, ενώ στις 22:00 παίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

tselsi-mpornmouth-bwin-2022
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Bwin Build A Bet* στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Τσέλσι, πριν τη διακοπή του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Δηλαδή, οι «μπλε» στα πέντε τελευταία ματς της Premier League μέτρησαν δύο ισοπαλίες στη σειρά και τρεις ακόμα σερί ήττες. Φυσικά αυτά τα αποτελέσματα τους απομάκρυναν αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Επίσης, απόψε μπροστά στον κόσμο τους και κόντρα στην Μπόρνμουθ θέλουν τη νίκη, για να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα «παλέψουν» για την παραμονή. Στο πρώτο μέρος της σεζόν κατάφεραν να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει μία σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα και ψάχνει την σταθερότητα που θα την επαναφέρει στην πρώτη τετράδα και το Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επανεκκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Old Trafford».

Η Φόρεστ στην επιστροφή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, δείχνει να προβληματίζει με την απόδοση της κι έτσι βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα έξι τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκαν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, για οποιαδήποτε διοργάνωση. Σημαντικό στοιχείο που καταδεικνύει και τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του Τεν Χάαγκ, είναι το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει τα πιο πολλά γκολ σε κόντρα επίθεση από οποιαδήποτε ομάδα φέτος στην Premier League, μετρώντας πέντε!

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.