Sportingbet Build A Bet* στην Premier League

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Η Sportingbet App είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες σου προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

premier-ligk-build-bet-sportingbet-2022
© Sportingbet

Oι κάτοχοι κινητών συσκευών, έχουν την δυνατότητα πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα και από την Sportingbet εφαρμογή, κάνεις πλέον τις συναλλαγές σου, χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Boxing Day στην Πρέμιερ Λιγκ

Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης φοράει τα… γιορτινά του και επιστρέψει στη δράση με επτά αναμετρήσεις να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρων των φίλων του ποδοσφαίρου. Επίσης, η αυλαία της 16ης αγωνιστικής ανοίγει στις 14:30 από το «Gtech Community», όπου η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Επιπρόσθετα Λέστερ – Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον – Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ και Έβερτον – Γουλβς, είναι οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί στις 17:00, με όλες τις ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί, μετά τη διακοπή εξαιτίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου. 

Επίσης, με στόχο να κάνει την ολική επαναφορά και να αφήσει πίσω την κακή της πορεία πριν τη διακοπή, η Λίβερπουλ φιλοξενείται στο «Villa Park» από την Άστον Βίλα. Βέβαια, οι «κόκκινοι» με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και το «τρίποντο» είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που χρειάζονται για να παραμείνουν σε… τροχιά ανόδου. Φυσικά,  από την άλλη, οι «χωριάτες» βρίσκονται στην 12η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ. Τέλος, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει στοχεύσει τις θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας σεζόν και σε αγώνες όπως ο αποψινός θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Στόχος να συνεχίσει στις νίκες που της έχουν δώσει την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα από την έναρξη της σεζόν. Οι «κανονιέρηδες», μετρούν 12 νίκες και μία ισοπαλία. Αποτέλεσμα να έχουν απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την 2η θέση και τη Μάντσεστερ Σίτι. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Απέναντι στα «σφυριά» που τη φετινή σεζόν δείχνουν να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Πλούσιο πρόγραμμα και σε άλλα αθλήματα

Η Stoixima App της Sportingbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της  πολλούς αγώνες από άλλα κορυφαία αθλήματα. Ανακάλυψε και μόνος σου τις ελκυστικές Sportingbet αποδόσεις σε τουρνουά  Τένις ή και στους αγώνες της Φόρμουλα 1.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.