Στοίχημα Euroleague 2022 – 10 ευρώ Novibet Freebet* στο Final 4

Φτάσαμε στο Final Four 2022 της Ευρωλίγκα. Το κορυφαίο ευρωπαϊκό γεγονός στο Μπάσκετ διεξάγεται στο Βελιγράδι από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Επίσης, φέτος έχουμε και ελληνική συμμετοχή με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Εφές. Ο άλλος ημιτελικός είναι ισπανικός εμφύλιος μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Επιπρόσθετα, μας προσφέρει 10 ευρώ Novibet Freebet*, ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερη ευελιξία στα πονταρίσματα μας.

euroleague-final-four-novibet-freebet
© Novibet

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Novibet App και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Νοβιμπετ. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* και προσφορές* και σε άλλα αθλητικά γεγονότα.

Novibet Free Bet* στο Final Four

Πως μπορείς να απολαύσεις το Free Bet* των 10 ευρώ από την Novibet.gr; Είναι πολύ απλό. Τοποθετείς ένα μονό στοίχημα στα μακροχρόνια στοιχήματα της Euroleague, όπως “Νικητής”, ” Ζευγάρι Τελικού” και “Νικητής”, “Ειδικά Παικτών”, “Ειδικά Ομάδων”. Το στοίχημα θα πρέπει να έχει ποντάρισμα τουλάχιστον είκοσι ευρώ και η απόδοση να είναι από 1.50 και άνω. Με αυτό τον τρόπο θα λάβεις από την Novibet Greece ένα Free Bet* 10 ευρώ.

Βέβαια, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, το μεγάλο φαβορί θεωρείται η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως θα πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, ο Ολυμπιακός, αν και αουτσάιντερ, ταξίδεψε στο Βελιγράδι αποφασισμένος για την υπέρβαση και την κατάκτηση του τέταρτου τροπαίου στην ιστορία του.

Βέβαια στον ημιτελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Εφές, η οποία κατέκτησε τον τίτλο την περασμένη χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δηλαδή θα πρέπει πρώτα να ρίξει την τουρκική ομάδα από τον θρόνο της, ώστε να προκριθεί στον τελικό.

Ταχύτατη Novibet εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Novibet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Novibet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.