Stoiximan Bet Builder * – Super League με ανανεωμένο Bet Builder *

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της ελληνικής Super League. Μπορεί να έχουν κριθεί όλα, όσων αφορά τον πρωταθλητή και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Όμως δεν έχουμε την τελική βαθμολογία και υπάρχουν ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική. Μπορείς να ποντάρεις πλέον και με ανανεωμένο Stoiximan Bet Builder *.

Στην Stoiximan App μπορείς να βρεις τους αγώνες της Super League σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

stoiximan-bet-builder-super-league-2022
© Stoiximan

Επιπρόσθετα έχεις την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στα στοιχήματα σου, αν το αποτέλεσμα είναι 0-0. Η προσφορά* αυτή ισχύει αν ποντάρεις πριν την έναρξη ενός αγώνα στο “Ημίχρονο/Τελικό” ή στο “Ακριβές Σκορ”. Αν ο αγώνας λήξει 0-0, η Stoiximan σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου.

Πρόβα τελικού κυπέλλου στην “Τούμπα”

Μπορεί όπως αναφέραμε ήδη, οι ευρωπαϊκές θέσεις να έχουν κριθεί. Όμως στην Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, κρίνεται η δεύτερη θέση. Η ομάδα του προπονητή Λουτσέσκου έχει να νικήσει εδώ και 10 ολόκληρους αγώνες. Εάν δεν βρει νίκη ούτε εναντίον του Παναθηναϊκού, θα χάσει την τελευταία αγωνιστική τη δεύτερη θέση.

Επίσης, ο αγώνας αυτός αποτελεί την πρόβα του τελικού κυπέλλου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε λίγες μέρες στο “ΟΑΚΑ” για τον τελικό του κυπέλλου και έχει ενδιαφέρον να δούμε την τακτική των προπονητών στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, θα παρατάξουν τις ενδεκάδες του τελικού ή θα προχωρήσουν σε ξεκούραση βασικών παικτών.

Επιπρόσθετα, ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα ανταποκριθείτε η ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα εναντίον του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Επίσης,  η “Ένωση” δεν θα συμμετέχει στην Ευρώπη του χρόνου και η σεζόν θεωρείται άκρως αποτυχημένη. Η λογική λέει ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα τους.

Stoiximan ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένα ματς. Δες και μόνος σου στην σελίδα της στοιχηματικής, τις προσφορές* της εταιρείας και τις αμέτρητες επιλογές.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.