Eυρωλίγκα με ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα στην Vistabet

Απόψε οι φίλοι του μπάσκετ, αλλά και του στοιχήματος γενικότερα έχουν έναν ακόμα λόγο χαράς. Η Εuroleague συνεχίζει το πρόγραμμα της και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά σημαντικά ματς, τα οποία υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις.

Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές. Τώρα απολαμβάνεις το μπάσκετ με ακόμα περισσότερες επιλογές πονταρίσματος.

euro league eidola stoiximata vistabet 21
© Vistabet

Φυσικά η Vistabet Greece προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και Price Boosts. Μια επιλογή σε πολύ καλή απόδοση είναι να σκοράρει ο Νέντοβιτς του Παναθηναϊκού 15 ή περισσότερους πόντους εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ενισχυμένη απόδοση είναι 2.30.

Ξεχωρίζει το ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Παναθηναϊκός

Ανάμεσα στα πέντε σπουδαία αποψινά ματς είναι και αυτό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Παναθηναϊκού. Πρόκειται φυσικά για δυο ιστορικές ομάδες στον θεσμό της Euroleague με μεγάλες πορείες και κατακτήσεις. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει ότι αξίζει ακόμα να θεωρείται κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα στο μπάσκετ και είναι αποφασισμένος να παλέψει για το διπλό.

Φυσικά απόψε το μεγάλο φαβορί είναι οι Ρώσοι, οι οποίοι προέρχονται από δυο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και θέλουν να ανέβουν στην βαθμολογία με την τρίτη σερί τους νίκη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 17η θέση, η οποία βέβαια αποδεικνύει ότι οι “πράσινοι” δεν βρίσκονται ακόμα  στο επίπεδο προηγούμενων χρόνων.

Εκτός από αυτό το ματς, σπουδαίοι θεωρούνται και οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες απόψε. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπασκόνια, η Φενέρμπαχτσε την Μονακό, η Ζαλγκίρις την Μπασκόνια, η Μπάγερν την Βιλερμπάν και η Ρεάλ την Μακάμπι. Όλοι οι αγώνες φυσικά με πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην Vistabet.gr.

Ποδόσφαιρο στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα και στο ποδόσφαιρο, όπου υπάρχουν μεσοβδόμαδοι αγώνες για πρωταθλήματα και κύπελλα. Όλα αυτά φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και tablet, για να παίζεις στοίχημα από οπουδήποτε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.