AEK- Παναθηναϊκός με δυνατότητα 0% γκανιότα στην Stoiximan

Δωδέκατη αγωνιστική για την ελληνική Σούπερ Λιγκ και απόψε έχουμε ένα αθηναϊκό ντέρμπι. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο “ΟΑΚΑ” τον Παναθηναϊκό και θέλει με νίκη να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

aek pao stoiximan 21© Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 σε ότι αφορά τις αποδόσεις η ΑΕΚ θεωρείται το φαβορί. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στηρίζονται στην επίθεση

Και οι δυο ομάδες έχουν αποδείξει την φετινή σεζόν ότι στηρίζονται περισσότερο στη επίθεση τους και θέλουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα να δέχονται πιο εύκολα γκολ σε κάποιες φάσεις. Στα έξι από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια, έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες.

Λόγω του κορονοϊού ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος. Η ΑΕΚ έχει δεχτεί μόλις δυο ήττες στα τελευταία δώδεκα ματς εναντίον του ΠΑΟ ανεξαρτήτως έδρας και προέρχεται επίσης από τεράστιο διπλό στα Γιάννινα, όπου έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Άνετη νίκη για την φάση των “16” του κυπέλλου μεσοβδόμαδα με 4-0 εναντίον της Κηφισιάς.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προέρχεται από δυο σερί νίκες για το πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 στον Βόλο. Θέλει να αποδείξει και σήμερα ότι μπορεί να σταθεί σε ντέρμπι. Διαθέσιμος θα είναι τελικά ο στράικερ Καρλίτος.

Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες τoυ ελληνικού πρωταθλήματος. Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις και πλήθος αγορών και πολύ γρήγορο Live Betting. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.