Μίλαν- Λίβερπουλ με πλήθος ειδικών αγορών* στην Bet365

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στον ίσως πιο συναρπαστικό όμιλο, η Μίλαν φιλοξενεί απόψε την Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι” έχουν τερματίσει ήδη στην πρώτη θέση, όμως για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες τα πάντα είναι ανοιχτά.

Η Bet365 εφαρμογή είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Δεν θα μπορούσε στο συγκεκριμένο ματς να μην προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτες αποδόσεις και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων.

milan liverpool bet365 21
© Bet365

H Μίλαν, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο τα παίζουν απόψε όλα για όλα. Αμφότερες μπορούνε να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, να υποβιβαστούν στο Γιουρόπα Λιγκ ή και να αποκλειστούν από την Ευρώπη. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συναρπαστικός όμιλος και όλα ανοιχτά

Οι “ροσονέρι” θέλουν οπωσδήποτε νίκη, ώστε να συνεχίσουν σίγουρα στην Ευρώπη. Παράλληλα θα τους βόλευε ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου μεταξύ Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να προκριθούν στην φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά οι Ιταλοί θα αφοσιωθούν πρώτα στο δύσκολο έργο της νίκης εναντίον της Λίβερπουλ, η οποία έχει πέντε νίκες σε πέντε αγώνες στον όμιλο.

Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Σέριε Α και θα αντιμετωπίσει τους Άγγλους με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προέρχονται από δυο εύκολες νίκες στο πρωτάθλημα και απόψε θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους. Βέβαια ο αποψινός αγώνας κρίνεται αρκετά πιο δύσκολος. Τέθηκαν εκτός οι Λεάο και Πελέγκρι και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αποψινή προσπάθεια.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται δεύτερη στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.  Έχει το απόλυτο σε νίκες στον όμιλο και απόψε ο προπονητής Κλοπ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Βet365.gr

Η Stoixima App της Bet365 ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τις απίστευτα καλές της αποδόσεις, οι οποίες την οδήγησαν να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Βέβαια στην πλατφόρμα της Bet365.gr έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Για να παίξεις στοίχημα στην Βετ365 θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.