Αντβέρπ- Ολυμπιακός με επιλογή 0% γκανιότα στην Βetshop

Τελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ και θα έχει το μυαλό του ταυτόχρονα στην Τουρκία, στο ματς Φενέρμπαχτσε- Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Θέλει νίκη των Τούρκων, ώστε με νίκη επί της Αντβέρπ να περάσει πρώτη στον όμιλο.

Η βελγική ομάδα είναι απόψε αδιάφορη. Θα τερματίσει τον όμιλο τελευταία, στην τέταρτη θέση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η Betshop εφαρμογή προσφέρει την επιλογή μηδενικής γκανιότας σε αυτό το ματς.

antwerp olympiakos betshop 21
© Betshop

Η επιλογή 0% γκανιότα προσφέρεται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας, εάν ποντάρουν σε μια από τις επιλογές 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για την νίκη ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι η ομάδα του θα πάει για την νίκη. Οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης. Ο ΟΣΦΠ έχει σίγουρη την δεύτερη θέση. Η δεύτερη θέση σημαίνει όμως ότι θα πάνε σε ματς με μια από τις ο ομάδες, που τερμάτισε τρίτη σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βέλγοι είναι αδιάφοροι στο σημερινό ματς, όμως γενικά βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα. Προέρχονται από τέσσερις νίκες στους προηγούμενους πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα, με τελευταία την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση εναντίον της Μπίρσοτ. Το γκολ της νίκης με 1-0 σημείωσε ο Ναϊνγκολάν.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν των Βέλγων στον πρώτο γύρο με 2-1 στον Πειραιά. Απόψε θέλουν να πάρουν μια εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη. Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια νίκη σε τέσσερις αγώνες σε βελγικό έδαφος. Ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός αποστολής.

Όλα τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ στην Betshop

Η Stoixima App της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος αγορών.

Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εταιρείας για να απολαύσεις τις προσφορές της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.