Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ με ενισχυμένη απόδοση Bwin

Δέκατη τρίτη αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και το πρόγραμμα έχει πολλούς σπουδαίους αγώνες. Ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν με τρίποντο να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Η Bwin App προσφέρει το συγκεκριμένο ματς σε πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και με επιλεγμένες αγορές με ενισχυμένη απόδοση. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

tripoli aek bwin 21
© Bwin

Η Bwin Greece προσφέρει και αρκετές επιλογές με ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις, τις οποίες μπορείς να βρεις εύκολα κάνοντας ένα απλό κλικ πάνω στον αγώνα που θες να ποντάρεις. Επιπλέον μπορείς να μπεις στην κατηγορία PriceBoosts στην κεντρική σελίδα για να δεις κι άλλες επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις σε άλλους αγώνες.

Θετική παράδοση έχει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπαίνει στον σημερινό αγώνα ως φαβορί. Επίσης έχει θετική παράδοση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει χάσει, ενώ έχει κερδίσει τα οκτώ. Για τους λάτρεις του G/G, να πούμε ότι στους επτά από τους τελευταίους οκτώ αγώνες, σκόραραν και οι δυο ομάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από ήττα με 1-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εναντίον του Άρη. Πριν από αυτό το ματς, επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό  6-2 του Ατρομήτου. Έχει μόλις μια νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες, όμως βρίσκεται μόνο τέσσερις βαθμούς από την εξάδα.

Στα αγωνιστικά και οι δυο ομάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες απουσίες. Για τον Αστέρα θα μείνει εκτός ο Σίτο, ενώ από την ΑΕΚ θα λείψουν Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ. Στους επόμενους αγώνες ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα είναι ο Τσιντώτας, καθώς ο Στάνκοβιτς θα λείψει περίπου ένα μήνα λόγω τραυματισμού.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Bwin.gr

Η Stoixima App της Bwin κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς παρουσιάζεται ανανεωμένη και ξεχωρίζει για την ταχύτητα της στα κινητά και tablet. Μπορείς να παίξεις από οπουδήποτε και έχεις την αξιοπιστία μιας στοιχηματικής εταιρείας, με την οποία σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στα πονταρίσματα σου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.