Ρεάλ Μαδρίτης- Ατλέτικο Μαδρίτης με επιλογή 0% γκανιότα και 500+ αγορές

To γήπεδο “Μπερναμπέου” απόψε φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει την Ατλέτικο του “Τσόλο” Σιμεόνε. Η “βασίλισσα” με νίκη μπορεί να αυξήσει την διαφορά από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο στους 13 βαθμούς.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πάνω από 500 ειδικές αγορές σε αυτό το ντέρμπι.

real atletiko pamestoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Έχει ξεχάσει τις ήττες η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεχάσει πως είναι να χάνεις ένα ματς, αφού η τελευταία της ήττα ήταν στις 30 Οκτωβρίου. Η ομάδα του Αντσελότι μετράει έκτοτε εννέα διαδοχικές νίκες και φυσικά είναι ένα σερί, το οποίο θέλει να συνεχίσει και με αντίπαλο την μισητή Ατλέτικο.

Εναντίον της Ατλέτικο, η ομάδα του Ιταλού τεχνικού είναι επίσης αήττητη τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς. Επίσης στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της Ατλέτικο στο “Μπερναμπέου”, η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε “‘άσφαιρη”. Απόψε επιστρέφει στην αποστολή και μάλλον στην ενδεκάδα ο κορυφαίος επιθετικός της Ρεάλ Μπενζεμά.

Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο έχει μείνει πολύ πίσω σε ότι αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Απόψε θα ήταν μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από μεγάλη νίκη με 3-1 στην έδρα της Πόρτο. Επιστρέφει στην αποστολή ο Λουίς Σουάρεζ, όμως δεν είναι σίγουρο εάν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Live Streaming στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Τον αποψινό αγώνα της Ρεάλ με την Ατλέτικο μπορείς να τoν παρακολουθήσεις ζωντανά στην πλατφόρμα της Pamestoixima.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.