Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Τρίτη απόψε και η ελληνική Super League συνεχίζεται με το ματς Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός. Πρόκειται και τυπικά για την έναρξη του δεύτερου γύρου. Στον πρώτο γύρο στο Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης οι δυο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία.

Η Stoiximan App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ελκυστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

asteras tripolis panaitolikos stoiximan 21                                                      © Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15 και σε ότι αφορά τις αποδόσεις ο Αστέρας Τρίπολης θεωρείται το φαβορί. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η παράδοση υπέρ της Τρίπολης

Στον βαθμολογικό πίνακα ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται δυο βαθμούς μπροστά από τον Παναιτωλικό. Η παράδοση όμως είναι φανερά υπέρ του Αστέρα, καθώς παραμένει αήττητος εναντίον του Παναιτωλικού στα τελευταία δώδεκα ματς ανεξαρτήτως έδρας. Να τονίσουμε ότι θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θεατών λόγω του κορονοϊού.

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ. Βέβαια σε αυτόν τον αγώνα ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση και μπορούμε να πούμε ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν αδύνατον να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τον πολύτιμο βαθμό που κατάφερε να πάρει ο Αστέρας.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ιωνικό. Θα μπορούσε να πάρει την νίκη, καθώς προηγήθηκε με 2-0 και ο Ιωνικός έπαιζε με παίκτη λιγότερο τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό ο Ιωνικός κατάφερε και ισοφάρισε.  Απόψε θέλει να πάρει το τρίποντο και να προσπεράσει τον Αστέρα στην βαθμολογία.

Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Stoiximan.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες τoυ ελληνικού πρωταθλήματος. Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις και πλήθος αγορών και πολύ γρήγορο Live Betting. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.