ΟΦΗ- Άρης με επιλογή μηδενικής γκανιότας στην Στοιχιμαν

Μεγάλο ματς απόψε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Άρη. Ο αγώνας θεωρείται κομβικός, καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται στην έκτη θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους Κρητικούς και θέλει να μπει οπωσδήποτε εξάδα.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

ofi aris stoiximan super league 21
© Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και σε ότι αφορά τις αποδόσεις η ομάδα του Άρη θεωρείται το φαβορί. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η πρόσφατη ιστορία λέει Άρης

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί την φετινή σεζόν ήδη δυο φορές αντιμέτωπες. Στον πρώτο γύρο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο αγώνας έληξε 0-0. Για το κύπελλο όμως ο Άρης κέρδισε τον εντός έδρας αγώνα του με σκορ 3-1 εναντίον του ΟΦΗ. Να τονίσουμε ότι στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας, ο Άρης έχει μόλις μια ήττα.

Ο ΟΦΗ έχει να αγωνιστεί σχεδόν δυο εβδομάδες, καθώς την περασμένη αγωνιστική η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε αναβληθεί. Στον προηγούμενο αγώνα, ο οποίος ήταν και πάλι εντός έδρας, οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 3-1 από τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακό.

Ο Άρης μπαίνει με αυτοπεποίθηση σε αυτό το ματς, καθώς ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν δείχνει να τον απειλεί. Στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς μάλιστα δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ από τον ΟΦΗ. Προηγήθηκε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Στάθηκε όμως πολύ καλά στον αγώνα και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.

Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες τoυ ελληνικού πρωταθλήματος. Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις και πλήθος αγορών και πολύ γρήγορο Live Betting.

H εγγραφή στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι πανεύκολη διαδικασία, η οποία παίρνει μόλις λίγα λεπτά. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.