Μίλαν εναντίον Νάπολι με πληθώρα αγορών στην Πάμε Στοίχημα

Ντέρμπι στη Σέριε Α απόψε με την Μίλαν να υποδέχεται την Νάπολι. Ο αγώνας αυτός θα είναι σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς η Ίντερ που βρίσκεται στην κορυφή είναι ήδη στο +4 από την Μίλαν και +7 από την Νάπολι.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πάνω από 500 ειδικές αγορές σε αυτό το ντέρμπι.

Milan napoli pamestoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

H πρόσφατη παράδοση λέει Νάπολι

Ο αγώνας απόψε θα διεξαχθεί με έως και 75% πληρότητας του γηπέδου, οπότε η Μίλαν θα έχει στο πλευρό της την υποστήριξη των φιλάθλων της. Στα προηγούμενα δυο ματς δεν κατάφερε να πάρει νίκη, πέφτοντας έτσι από την πρώτη θέση. Πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Η Νάπολι, η οποία έχει στόχο το πρωτάθλημα φέτος δείχνει εκτός φόρμας τους τελευταίους αγώνες. Με ήττα απόψε κινδυνεύει να χάσει σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση της Σέριε Α. Ταξιδεύει στο Μιλάνο όμως με μεγάλη αυτοπεποίθηση.  Στους τελευταίους 13 αγώνες εναντίον της Μίλαν στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, η Νάπολι γνώρισε μόλις μια ήττα.

Η ομάδα του Σπαλέτι έχασε στον προηγούμενο αγώνα απρόσμενα με 0-1 στην έδρα της από την Έμπολι. Στον αποψινό αγώνα η Νάπολι θα έχει σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Μάριο Ρουί. Παρελθόν από την ομάδα αποτέλεσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

500+ αγορές στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima Εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στον αγώνα της Μίλαν με την Νάπολι θα βρεις πάνω από 500 ειδικές αγορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.