Λεβάντε- Βαλένθια Live και με επιλογή 0% γκανιότα στην Βetshop

Διανύουμε την 18η αγωνιστική στην Λα Λίγκα και απόψε το πρόγραμμα έχει έναν αγώνα. Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Λεβάντε φιλοξενεί την Βαλένθια, η οποία έχει βλέψεις για Ευρώπη. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις και συγκινήσεις.

Στην ισπανική Λίγκα έχουν σημειωθεί φέτος αρκετές εκπλήξεις και είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο λάτρεις του στοιχήματος από την Ελλάδα ποντάρουν αρκετά. Η Betshop App προσφέρει την επιλογή μηδενικής γκανιότας σε αυτό το ματς.

levante valencia betshop 21
© Betshop

Η επιλογή 0% γκανιότα προσφέρεται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας, εάν ποντάρουν σε μια από τις επιλογές 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ψάχνει βαθμούς για την σωτηρία της η Λεβάντε

Η Λεβάντε θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και να παίρνει τρίποντα, εάν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη επτά βαθμούς πίσω από μια θέση που χαρίζει σωτηρία. Ελπίδες της δίνει το γεγονός ότι στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις με την Βαλένθια, δεν έχει κερδίσει ποτέ η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στις επτά από τις δέκα τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας, έχουν σημειωθεί πάνω από δυο γκολ. Η Λεβάντε προέρχεται πάντως από απρόσμενο αποκλεισμό στο κύπελλο. Αποκλείστηκε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, την Αλκογιάνο, στα πέναλτι, ενώ ο αγώνας είχε λήξει 3-3.

Η Βαλένθια από την άλλη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας. Γενικά φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα, έχοντας τέσσερις σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Η τελευταία νίκη στο κύπελλο βέβαια ήρθε στην παράταση, ενώ ο αγώνας είχε λήξει 1-1.

Όλα τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ στην Betshop

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος αγορών.

Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εταιρείας για να απολαύσεις τις προσφορές της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.