Γιουβέντους- Κάλιαρι με δυνατότητα Live Streaming στην Νovibet.gr

Για την 19η αγωνιστική της Σέριε Α η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε την Κάλιαρι. Η “Γηραιά Κυρία” μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την φετινή σεζόν, όμως η ομάδα του Αλέγκρι είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει την μεγάλη της αντεπίθεση. Απόψε φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση.

Η Novibet εφαρμογή σου προσφέρει ευελιξία σε αυτό το ματς, καθώς  θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, ασιατικά στοιχήματα και φυσικά το νέο Bet Builder. Με αυτό ο παίκτης μπορεί να φτιάξει την δική του αγορά στο στοίχημα του αγώνα. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

juventus kaliari Novibet 21
© Novibet

Το συγκεκριμένο ματς το προσφέρει η Νovibet.gr και σε Live Streaming. Θα πρέπει βέβαια να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επίσης, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Σε ανοδική πορεία η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει την φόρμα της. Τους τελευταίους αγώνες βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, κρατώντας μάλιστα και ανέπαφη την εστία της. Επίσης η παράδοση της Γιουβέντους εναντίον της Κάλιαρι είναι εντυπωσιακή, αφού μετράει εννέα νίκες στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Κάλιαρι βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γνωρίζει ότι θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, εάν θέλει να κρατήσει την κατηγορία. Στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από την Ουντινέζε. Απόψε θα λείψουν και οι Γοδίν και Κάσερες, μεγαλώνοντας έτσι τα προβλήματα της ομάδας.

Στην Νovibet έχεις πολλές επιλογές για τον συγκεκριμένο αγώνα. Προσφέρονται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, όπου μπορείς να επιλέξεις σημεία με πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Με το Live Streaming έχεις επίσης την δυνατότητα να παρακολουθείς ζωντανά τον αγώνα και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την δυνατότητα ενός Cash Out.

Όλα τα ματς στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr σου προσφέρει όλους τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και αυτό με πολύ καλές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να δεις κάποιους επιλεγμένους αγώνες και σε ζωντανή μετάδοση.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.