Έμπολι- Μίλαν με 0% γκανιότα* στην Ιnterwetten

Βρισκόμαστε στα μισά του ιταλικού πρωταθλήματος και στην 19η αγωνιστική. Το πρόγραμμα της Σέριε Α για απόψε περιλαμβάνει πολλούς σπουδαίους αγώνες, αλλά αυτός που ξεχωρίζει είναι το Έμπολι- Μίλαν. Η Μίλαν μετά τον αποψινό αγώνα θα ξέρει αν ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα ή ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Έμπολι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία, ενώ η Μίλαν δείχνει σημάδια πτώσης. Η Interwetten Εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα για το ματς αυτό και την νέα επιλογή 0% γκανιότα*.

empoli milan interwetten 21
© Interwetten

Oι αποδόσεις που αναγράφονται στην σελίδα ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Εάν επιλέξεις την επιλογή 0% γκανιότα* οι αποδόσεις φυσικά θα είναι πιο ενισχυμένες.

Ένα αήττητο σερί θα σπάσει απόψε

Η Έμπολι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και παραμένει αήττητη σε έξι σερί αγώνες. Εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό μπορεί να έχει βλέψεις ακόμα και για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίζει τις μεγάλες ομάδες. Έχει κερδίσει την Νάπολι φέτος εκτός έδρας. Στον προηγούμενο αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Σπέτσια.

Η ομάδα της Μίλαν τρέχει ένα διαφορετικό αήττητο σερί. Δεν έχει χάσει τους προηγούμενους είκοσι αγώνες με ομάδες, οι οποίες έχουν προβιβαστεί από την Σέριε Β. Πάντως τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται να περνάει μια κρίση. Δεν έχει νίκη στους προηγούμενους τρεις αγώνες, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή και να είναι πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Η προηγούμενη αγωνιστική βρήκε την Μίλαν να χάνει εντός έδρας από την Νάπολι με 0-1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι “Ναπολιτάνοι” να πιάσουν στην βαθμολογία τους “ροσονέρι”. Η Μίλαν πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση και χρειάζεται νίκη απόψε, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για τίτλο.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima Εφαρμογή της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777, Παίξε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.