Μιλγουόκι Μπακς- Μπόστον Σέλτικς με 0% γκανιότα* στην Stoiximan

Απόψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο παρκέ. Υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς και θέλουν να εδραιώσουν το σερί νικών τους.

Η Stoiximan App προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τον αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

bucks celtics stoiximan 21
© Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και σε ότι αφορά τις αποδόσεις η ομάδα του “Greek Freak” θεωρείται το φαβορί. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με πολλές απουσίες η ομάδα της Βοστώνης

Στον αποψινό αγώνα επιστρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έλειπε λόγω του πρωτοκόλλου υγείας για τον κορονοϊό, Οι Μιλγουόκι Μπακς φυσικά ανεβαίνουν επίπεδο με την παρουσία του δυο φορές MVP του ΝΒΑ και θέλουν οπωσδήποτε να προσθέσουν νίκες για καλύτερη βαθμολογική θέση.

Η ομάδα του Μιλγουόκι έχει δηλώσει ότι στόχος της είναι το back to back στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν και πάλι τον τίτλο. Οι Μπακς δείχνουν να είναι σε καλή φόρμα. Κέρδισαν τους προηγούμενους αγώνες, αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε από την ομάδα.

Η ομάδα από την Βοστώνη παίζει πάντα καλύτερα με ομάδες, οι οποίες είναι φαβορί για τίτλο. Απόψε όμως θα έχει αρκετές απουσίες. Οκτώ παίκτες θα λείψουν λόγω του πρωτοκόλλου υγείας για τον κορονοϊό, ενώ άλλοι έξι είναι αρκετά αμφίβολοι. Μένει να δούμε εάν οι Σέλτικς μπορούν να βρούνε λύσεις, με τόσες λίγες επιλογές.

Live Streaming* στην Stoiximan.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες τoυ ΝΒΑ. Σην Stoiximan θα βρεις και πολλούς αγώνες σε ζωντανή μετάδοση. Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι και το Μπακς- Σέλτικς.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.