Επιλογή 0% γκανιότα* στο Νιουκάστλ- Γιουνάιτεντ στην Pamestoixima.gr

Boxing Day στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και απόψε η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την περασμένη αγωνιστική η νεόπλουτη ομάδα της Νιουκάστλ, φιλοξένησε την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, την Σίτι, από την οποία και συνετρίβη με 0-4.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές σε αυτόν τον αγώνα.

nioukastl mantsester giounaitent pamestoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Η παράδοση λέει Γιουνάιτεντ

Για τους λάτρεις του στοιχήματος και της στατιστικής, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει απόψε το μεγάλο φαβορί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει επτά γκολ σε τέσσερις αγώνες εναντίων των “καρακαξών”. Μόνο εναντίον της Άστον Βίλα έχει πετύχει παραπάνω με οκτώ.

Επίσης οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν πετύχει 112 γκολ εναντίον της Νιουκάστλ, όσα καμία άλλη ομάδα δηλαδή εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου στην ιστορία της Premier League. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι η ομάδα του Ράνγκνικ βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, καταλαβαίνει κανείς, ότι η Γιουνάιτεντ θα πάει μόνο για την νίκη.

Η ομάδα του Μάντσεστερ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως έχει πάνω από δέκα μέρες απραξίας, καθώς τα δυο προηγούμενα ματς της αναβλήθηκαν. Μόνη απουσία σήμερα για την Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά, ενώ από την Νιουκάστλ θα λείψουν οι Χέιντεν και Φερνάντες. Στην ζώνη του υποβιβασμού οι “καρακάξες” και “καίγονται” για βαθμούς.

Πολλές ειδικές αγορές* στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima Εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στον αγώνα της Νιουκάστλ με την Γιουνάιτεντ θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, αλλά και πολύ καλό Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.