Λέστερ- Λίβερπουλ με επιλογή 0% γκανιότα* στην Βetshop

20η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν με τρίποντο το 2021. Ο αγώνας που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον σήμερα είναι το Λέστερ- Λίβερπουλ. Οι ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες και για το Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Κλοπ θέλει να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Με νίκη παραμένει στο -3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι . Η Betshop εφαρμογή προσφέρει την επιλογή μηδενικής γκανιότας σε αυτό το ματς.

lester liverpool betshop 21
© Betshop

Η επιλογή 0% γκανιότα* προσφέρεται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας, εάν ποντάρουν σε μια από τις επιλογές 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Θέλει την ρεβάνς η Λέστερ

Για το Λιγκ Καπ της Αγγλίας πριν μερικές μέρες η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση με “χιτσκοκικό” φινάλε. Ισοφάρισε την Λέστερ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ έχανε με 0-2 και 1-3. Στα πέναλτι πήρε τελικά την πρόκριση μεγαλώνοντας τον μύθο του “Άνφιλντ”.

Η Λέστερ στο προηγούμενο ματς στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να επιστρέψει από 0-4 στο ημίχρονο. Μείωσε σε 3-4, όμως τελικά η Σίτι πήρε την νίκη με 6-3. Τα τελευταία δέκα χρόνια πάντως οι “αλεπούδες” έχουν μόλις δυο ήττες στο τελευταίο ματς του έτους.

Η Λίβερπουλ επίσης τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν έχει χάσει τα τελευταία επτά χρόνια το τελευταίο ματς της χρονιάς. Με τον Ντιόγκο Ζότα έχει επίσης έναν παίκτη, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερις φορές στους τελευταίους πέντε αγώνες εναντίον της Λέστερ.

Όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ στην Betshop

Η Stoixima App της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος αγορών.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.