Tσέλσι- Μπράιτον με 0% γκανιότα* στην Ιnterwetten.gr

Βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική της Premier League και το πρόγραμμα για σήμερα έχει δυο αγώνες. Σίγουρα η προσοχή των περισσότερων φίλων του στοιχήματος θα είναι στον αγώνα της Τσέλσι εναντίον της Μπράιτον, καθώς μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών για τους “μπλε” θα σημαίνει ταυτόχρονα πολύ λιγότερες ελπίδες για τον τίτλο.

Η Interwetten App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα για το ματς αυτό και την επιλογή 0% γκανιότα*. Φυσικά υπάρχουν και πολλές ειδικές αγορές, αλλά και ταχύτατο Live Betting*.

tselsi mpraiton interwetten 21
© Interwetten

Oι αποδόσεις που αναγράφονται στην σελίδα ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Εάν επιλέξεις την επιλογή 0% γκανιότα* οι αποδόσεις φυσικά θα είναι πιο ενισχυμένες.

Tρομερή παράδοση υπέρ της Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει μια απίστευτη παράδοση εναντίον της Μπράιτον. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ από αυτή την ομάδα στην Πρεμιέρ Λιγκ. Μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στην έδρα της δεν έχει δεχτεί ποτέ γκολ από την Μπράιτον για την κορυφαία αγγλική κατηγορία.

Είναι μεγάλης σημασίας ο αποψινός αγώνας για τους “μπλε” του Τόμας Τούχελ, καθώς με ήττα κινδυνεύουν να μείνουν εννιά βαθμούς από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι. Η Τσέλσι προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-1 εναντίον της Άστον Βίλα, όπου τα δυο γκολ τα σημείωσε ο Ζορζίνιο με πέναλτι.

Η Μπράιτον προέρχεται όμως επίσης από νίκη. Κέρδισε στην έδρα της την Μπρέντφορντ με 2-0 και με το τρίποντο απομακρύνθηκε κι άλλο από την ζώνητου υποβιβασμού. Μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά την περασμένη σεζόν πήρε λευκή ισοπαλία στο γήπεδο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777, Παίξε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.