Τσέλσι- Λίβερπουλ με πλήθος αγορών* στην Bet365

Το νέο έτος ξεκινάει στην Premier League με ένα απίστευτο ντέρμπι. Η Τσέλσι υποδέχεται την Λίβερπουλ. Και οι δυο ομάδες χρειάζονται την νίκη, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την Άρσεναλ και έχει ξεφύγει στην βαθμολογία.

Η Bet365 App είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Δεν θα μπορούσε στο συγκεκριμένο ματς να μην προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτες αποδόσεις και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων*.

tselsi liverpool bet365 22
© Bet365

H ομάδα που θα ηττηθεί απόψε θα μείνει ουσιαστικά πολύ πίσω στην βαθμολογία και θα έχει εμφανώς λιγότερες ελπίδες για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στην bet365.gr έχεις την επιλογή πολλών ειδικών στοιχημάτων*.

Η πρόσφατη παράδοση δείχνει Λίβερπουλ

Η Τσέλσι περνάει μια μικρή κρίση τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον εξωαγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός έδρας εναντίον της Μπράιτον. Το γκολ το δέχτηκε μόλις στις καθυστερήσεις. Στον εξωαγωνιστικό χώρο ο Λουκάκου έκανε δηλώσεις ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Τόμας Τούχελ αντέδρασε σε αυτή τη δήλωση και δήλωσε δημόσια ότι τέτοιες δηλώσεις δεν θα πρέπει να γίνονται και δεν ξέρει γιατί ο επιθετικός του τις έκανε. Η Τσέλσι δεν έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εναντίον της Λίβερπουλ, καθώς έχει μόλις δυο νίκες σε 14 αγώνες.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από ήττα με 1-0 στην έδρα της Λέστερ. Απόψε θα λείπει από τον πάγκο ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ, καθώς διαγνώστηκε με κορονοϊό. Ο Σαλάχ ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, έχει επίσης καλή παράδοση στο Λονδίνο, όπου έχει 13 συμμετοχές σε γκολ στα τελευταία 13 ματς.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Βet365.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Bet365 ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τις απίστευτα καλές της αποδόσεις, οι οποίες την οδήγησαν να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Βέβαια στην πλατφόρμα της Bet365.gr έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.