0% γκανιότα* και Live Streaming* στο Οσασούνα- Μπιλμπάο στην Stoiximan

Το νέο έτος μπήκε και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν συνεχίζονται. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες στην κορυφαία ισπανική κατηγορία κι εμείς ξεχωρίσαμε το Οσασούνα- Μπιλμπάο.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό έχεις και την δυνατότητα Live Streaming* . Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

osasuna mpilmpao stoiximan 22
© Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και σε ότι αφορά τις αποδόσεις η ομάδα από το Μπιλμπάο θεωρείται το φαβορί. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αγνοεί την νίκη για εννέα αγωνιστικές η Οσασούνα

Το αποψινό ματς αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό, καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά στον βαθμολογικό πίνακα. Και οι δυο είναι στην μέση της βαθμολογίας, αλλά χρειάζονται βαθμούς, ώστε να σιγουρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η Οσασούνα έχει ένα ματς λιγότερο και βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με νίκη μπορεί να προσπεράσει τους “Βάσκους” και να πάρει σημαντική βαθμολογική “ανάσα”. Να τονίσουμε πάντως ότι η Οσασούνα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και εννέα αγωνιστικές.

Η Μπιλμπάο στον προηγούμενο αγώνα ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Η απόδοση της έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και ψάχνει ακόμα μια σταθερότητα στο παιχνίδι της. Στους τελευταίους τρεις αγώνες εναντίον της Οσασούνα η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και σήμερα θέλει να το αλλάξει αυτό.

Live Streaming* στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σην Stoiximan θα βρεις και πολλούς αγώνες σε ζωντανή μετάδοση*. Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι φυσικά και το σημερινό Οσασούνα- Μπιλμπάο.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.