Παναθηναϊκός- Άρης με 0% γκανιότα* και 400+ αγορές στην Pamestoixima

Παναθηναϊκός και Άρης ξεκινάνε τους αγώνες για το νέο έτος και επιθυμούν να συνεχίσουν από εκεί που σταματήσανε. Και οι δυο ομάδες τελείωσαν την χρονιά με πολύ καλό τρόπο, καθώς πήρανε προκρίσεις για τα προημιτελικά του κυπέλλου και νίκες στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές σε αυτόν τον αγώνα.

panathinaikos aris pamestoixima 22

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Αναμένεται “κλειστό” ματς

Οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο τα πλέι-οφ και τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πέμπτη θέση με αγώνα λιγότερο και δυο βαθμούς διαφορά από τον έβδομο Άρη. Οι πρώτες έξι θέσεις οδηγούν στα πλέι-οφ. Να τονίσουμε ότι ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 6 βαθμών.

Εάν παρατηρήσουμε τους αγώνες της πρόσφατης ιστορίας μεταξύ των δυο ομάδων, θα δούμε ότι οι μεταξύ τους αγώνες ήταν “κλειστοί”, χωρίς να μπαίνουν πολλά γκολ. Για τους λάτρεις της στατιστικής να πούμε ότι εννιά από τα προηγούμενα δέκα μεταξύ τους ματς έληξαν NG. Επίσης εννιά από τους προηγούμενους έντεκα αγώνες έληξαν Under 2.5.

Τόσο ο ΠΑΟ όσο και ο Άρης προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα. Σημαντικός παράγοντας απόψε θα είναι οι απουσίες λόγω κορονοϊού, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν αρκετούς παίκτες σε αυτή την λίστα.

Πολλές ειδικές αγορές* στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στους σημερινούς  αγώνες της ελληνικής Super League θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, αλλά και πολύ καλό Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.