Απόλαυσε το Μπάγερν- Γκλάντμπαχ με Live Streaming* στην Betshop

Το νέο έτος ξεκινάει με ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στην γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ και αναμένεται να γίνει ένα πολύ απρόβλεπτο ματς. Η Μπάγερν θα έχει πολλές απουσίες και μένει να φανεί πως θα αντιδράσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γκλάντμπαχ μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως την φετινή σεζόν δεν έχει χάσει σε δυο ματς εναντίον της Μπάγερν . Η Betshop App προσφέρει στα μέλη της την επιλογή να παρακολουθήσουν ζωντανά με Live Streaming* τον αγώνα.

mpagern gklantmpax betshop 22
© Betshop

Οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές, ενώ θα βρεις και πλήθος ειδικών αγορών. Πέρα από αυτό έχεις πολλές επιλογές και στο Live Betting*.

Έντεκα απουσίες η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν μπορεί να τελείωσε με ιδανικό τρόπο το περασμένο έτος, καθώς νίκησε εντός έδρας με 4-0 την Βόλφσμπουργκ. Όμως απόψε για να μπει με το “δεξί” στο νέο έτος θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, αφού οι απουσίες παικτών θα είναι πάρα πολλές. Η Μπάγερν δεν θα έχει στη διάθεση της εννιά παίκτες λόγω κορονοϊού και δυο παίκτες λόγω της συμμετοχής τους στο Κόπα Άφρικα.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί να βρίσκεται πολύ πιο πάνω στην βαθμολογία από την Γκλάντμπαχ, όμως σε δυο αναμετρήσεις εναντίον τους την φετινή σεζόν δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη. Μάλιστα στο κύπελλο ήρθε ήττα- αποκλεισμός με 5-0. Παρά τις απουσίες όμως, ο Νάγκελσμαν δήλωσε ότι δεν ψάχνει δικαιολογίες και θέλει οπωσδήποτε την νίκη.

Η Γκλάντμπαχ από την άλλη είναι μακριά από τις νίκες πολύ καιρό. Προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ στον προηγούμενο αγώνα πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Θέλει να εκμεταλλευτεί τις πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών της Μπάγερν και να πάρει την νίκη, ώστε να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ στην Betshop

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος αγορών.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.