Ρόμα- Γιουβέντους με 0% γκανιότα* στην Winmasters.gr

Η ιταλική Σέριε Α συνεχίζει απόψε με ένα σπουδαίο ματς, το οποίο θα έχει αντίκτυπο για την συνέχεια. Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται την Γιουβέντους του Αλέγκρι. Οι ομάδες κοντράρονται για μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Winmasters εφαρμογή προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν τον αγώνα με 0% γκανιότα και ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

roma juventus winmasters 22
© Winmasters

Φαβορί σήμερα η Γιουβέντους, με αυτό να αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Φυσικά υπάρχουν και πολλά ειδικά στοιχήματα στην Winmasters.gr, ώστε να μπορέσεις να ποντάρεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Σε ανοδική πορεία η Γιουβέντους

Στον πρώτο γύρο στην έδρα της Γιουβέντους, η “Γηραιά Κυρία” πήρε την νίκη με 1-0.  Στα τελευταία έξι παιχνίδια η ομάδα του Αλέγκρι έχει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Ενδιαφέρον στατιστικό ότι τέσσερα από αυτά τα ματς έληξαν με γκολ και από τις δυο ομάδες.

Η Ρόμα έχασε στον προηγούμενο αγώνα με 1-3 στην έδρα της Μίλαν. Μάλιστα ο Ιμπραϊμοβιτς έχασε και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Σε αυτό το ματς η Ρόμα δέχθηκε και δυο αποβολές με τους σημαντικούς παίκτες Κάρσντροπ και Μαντσίνι να είναι τιμωρημένοι για το αποψινό παιχνίδι.

Η Γιουβέντους από την άλλη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε ανοδική πορεία. Είναι αήττητη εδώ και επτά ματς και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στον προηγούμενο αγώνα έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 εναντίον της Νάπολι.

Πλήθος ειδικών αγορών στην Winmasters

Η Stoixima εφαρμογή της Winmasters προσφέρει πολύ ελκυστικές αποδόσεις*, τόσο πριν την έναρξη του ματς, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά, ενώ διατίθεται και πολύ γρήγορο Cash Out*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.