Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Άστον Βίλα με επιλογή 0% γκανιότα* στην Stoiximan

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην έχει πλέον πιθανότητες κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ, όμως μπορεί ακόμα να κατακτήσει το FA Cup. Απόψε φιλοξενεί την Άστον Βίλα σε μονό νοκ-άουτ αγώνα και σίγουρα μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση.

Η Stoiximan App προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και ταχύτατο Live Betting* με επιλογή Cash Out* . Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

mantsester giounaitent aston villa stoiximan 22
© Stoiximan

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Νικητής Αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουνε και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Καλή παράδοση η Γιουνάιτεντ σε εντός έδρας ματς κυπέλλου

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι σε λίγες μέρες στην έδρα της Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα η Βίλα κέρδισε μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” με 1-0. Στο κύπελλο πάντως οι “κόκκινοι διάβολοι” μετράνε δέκα νίκες σε δώδεκα ματς εναντίον της Άστον Βίλα.

Επίσης, γενικότερα στον θεσμό του κυπέλλου δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά σε εντός έδρας ματς. Παραμένει αήττητη στους προηγούμενους έντεκα αγώνες. Λόγω κορονοϊού δεν θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση και εάν δεν υπάρξει και πάλι νικητής, τότε πέναλτι.

Η Άστον Βίλα προέρχεται από ήττα με 1-2 στην έδρα της Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα. Εντύπωση έκανε η μεταγραφή του σταρ της Μπαρτσελόνα Κουτίνιο, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πληθώρα αγορών στην Stoiximan.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σην Stoiximan θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Επίσης η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία προσφέρει στοίχημα σε πολλά αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.