Νιγηρία- Αίγυπτος με ενισχυμένη απόδοση* Σαλάχ στην Vistabet

Το Copa Africa έχει ξεκινήσει και οι ομάδες της Αφρικής κοντράρονται για το σπουδαίο τρόπαιο. Απόψε το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Νιγηρίας εναντίον της Αιγύπτου. Να τονίσουμε ότι οι δυο ομάδες έχουν μαζί δέκα κατακτήσεις Κόπα Άφρικα.

Η Vistabet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένες αγορές. Είναι το παιχνίδι που θα τραβήξει πολλά βλέμματα, καθώς μπαίνει στην διοργάνωση και ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ.

nigiria aigyptos salah vistabet 22
© Vistabet

Φυσικά η Vistabet Greece προσφέρει σε αρκετά ματς ενισχυμένες αποδόσεις* και Price Boosts*. Μια επιλογή που αξίζει να ασχοληθεί κανείς είναι η ενισχυμένη απόδοση* 5.00, εάν ποντάρεις στον Μο Σαλάχ να σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα.

Χωρίς απουσίες λόγω κορονοϊού οι ομάδες

Ένας σημαντικός παράγοντας στο φετινό τουρνουά θα είναι και ο κορονοϊός. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να κρίνει ακόμα και την έκβαση της διοργάνωσης. Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει κάνει γνωστό, πως εάν μια ομάδα έχει έντεκα παίκτες αρνητικούς στον κορονοϊό, το παιχνίδι θα διεξάγεται κανονικά. Ακόμα και εάν δεν υπάρχει τερματοφύλακας.

Απόψε καμία από τις δυο ομάδες δεν θα έχει απουσίες λόγω κορονοϊού, καθώς όλοι οι παίκτες είχαν αρνητικό τεστ. Η Νιγηρία μπορεί να μην βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Δεν παύει όμως να είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία έφτασε αήττητη από τα προκριματικά στο τουρνουά.

Η Αίγυπτος από την άλλη πλευρά βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί. Αυτό οφείλεται κυρίως και στον Μο Σαλάχ, ο οποίος σίγουρα αποτελεί τον καλύτερο απίκτη της διοργάνωσης. Σε σύγκριση με άλλες ομάδες όμως, η Αίγυπτος έχει παίκτες στην βασική ενδεκάδα, οι οποίοι αγωνίζονται κυρίως στο εγχώριο πρωτάθλημα και όχι σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Live Streaming* στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της την επιλογή να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα μέσω Live Streaming*. Αυτό φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και tablet, ώστε να είσαι απόλυτα ευέλικτος.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.