Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις* Sportingbet

Απόψε το πρόγραμμα περιέχει “Ελ Κλάσικο”, καθώς στη Σαουδική Αραβία η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο νικητής αυτού του νοκ-άουτ αγώνα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Sportingbet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένες αγορές. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

barcelona real madritis benzema sportingbet 22
© Sportingbet

Φυσικά η Sportingbet Greece προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή ενισχυμένης απόδοσης* με την επιλογή “Γκολ Μπενζεμά και νίκη Ρεάλ Μαδρίτης” σε απόδοση 3.00. Ο Μπενζεμά είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης φέτος της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτος σκόρερ έως στιγμής της Λα Λίγκα.

Καθαρό φαβορί στο φετινό “Ελ Κλάσικο”

Φυσικά πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ντέρμπι παγκοσμίως και τα μεταξύ τους ματς, πάντα είναι ιδιαίτερα και συναρπαστικά. Την φετινή σεζόν πάντως στους μεταξύ τους αγώνες υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα δείχνει σημάδια ανάκαμψης από τότε που ανέλαβε προπονητής ο πρώην αρχηγός της, Τσάβι, όμως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να είναι στο φετινό επίπεδο της Ρεάλ. Στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την “βασίλισσα”, ενώ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στους τελευταίους πέντε μεταξύ τους αγώνες.

Οι “μπλαουγκράνα” προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γρανάδα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 4-1 εντός έδρας της Βαλένθια. Και οι δυο ομάδες θα έχουν επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και αναμένεται να δούμε πολύ δυνατές ενδεκάδες στο αρχικό σχήμα.

Και το Σούπερ Καπ Ιταλίας στην Sportingbet εφαρμογή

Η Stoixima App της Sportingbet προσφέρει φυσικά και τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους. Αυτό φυσικά με πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Οι αποδόσεις είναι διαθέσιμες και στην εφαρμογή για κινητά και tablet, ώστε να είσαι απόλυτα ευέλικτος.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.