Ατλέτικο Μαδρίτης- Αθλέτικ Μπιλμπάο με Live Streaming* στην Βwin

Δεύτερος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας απόψε και μένει να δούμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό. Το μίνι τουρνουά διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Στην ανανεωμένη εφαρμογή Βwin τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν με Live Streaming* τον αγώνα. Επίσης, η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* και ταχύτατο Live Betting*.

atletiko metritis mpilmpao super kap bwin 2022
© Bwin

Στην bwin.gr θα βρεις ένα πολύ ελκυστικό Price Boost* για τον συγκεκριμένο αγώνα. Εάν ποντάρεις να κερδίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης το πρώτο ημίχρονο, αλλά και τον αγώνα, θα βρεις ενισχυμένη απόδοση* 3.40.

Σε αναζήτηση αγωνιστικής σταθερότητας οι ομάδες

Ένα κοινό στοιχείο των δυο ομάδων απόψε είναι η έλλειψη σταθερότητας την φετινή σεζόν. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο δείχνει να μην βρίσκει με τίποτα τα πατήματα της και δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμα και τα θεωρητικά ευκολότερα ματς. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Βιγιαρεάλ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επίσης έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην αγωνιστική της απόδοση. Στα τελευταία ματς παρουσιάζει μια ανάκαμψη και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται επίσης από ισοπαλία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Αλαβές.

Για τους λάτρεις της στατιστικής να τονίσουμε ότι στα προηγούμενα δέκα μεταξύ τους παιχνίδια, τα ματς έληξαν με 2-3 γκολ. Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο.

Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming* στην bwin.gr

Η Stoixima App της Bwin προσφέρει απόψε, όπως και γενικότερα, πλούσιο πρόγραμμα με Live Streaming*. Εκτός απο τον ημιτελικό Σούπερ Καπ Ισπανίας, έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις αγώνες για το κύπελλο Ιταλίας, αλλά και τους αγώνες για το Κόπα Άφρικα, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα του Καμερούν.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.