Απίστευτη προσφορά* σε αγώνες ΝΒΑ από την Novibet

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ομάδες “παλεύουν” για την είσοδο στα πλέι-οφ. Πολλοί λάτρεις του στοιχήματος στην Ελλάδα παίζουν στοίχημα σε αγώνες ΝΒΑ και οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν πλήθος ειδικών αγορών.

Η Novibet εφαρμογή προσφέρει επίσης πληθώρα ειδικών αγορών, ελκυστικές αποδόσεις, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει στα μέλη της απόψε ένα Free Bet* αξίας έως και 25 ευρώ. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

nba prosfora free bet novibet 2022
© Novibet

Η συγκεκριμένη προσφορά να τονίσουμε ότι ισχύει για μονά στοιχήματα στους αγώνες ΝΒΑ στις 15.01.2022. Ισχύουν στοιχήματα πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα. Η προσφορά λήγει στις 08:00 πμ.

Πλούσιο πρόγραμμα ΝΒΑ

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου είναι πλούσιο και οι παίκτες που λατρεύουν το στοίχημα ΝΒΑ, θα έχουν πολλές επιλογές. Ένα σπουδαίο ματς για παράδειγμα είναι το Φιλαντέλφια 76ερς εναντίον Μπόστον Σέλτικς. Η απόδοση στα μονά στοιχήματα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.50, ώστε να απολαύσεις το free bet από την Novibet.gr.

Δεν θα είναι πάντως δύσκολο να βρεις τέτοια απόδοση στην πλατφόρμα της Νοβιμπετ, καθώς οι αποδόσεις στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία είναι πολύ ανταγωνιστικές. Επιπλέον έχεις πολλές ειδικές επιλογές στους αγώνες ΝΒΑ, οπότε σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις το ποντάρισμα που σου ταιριάζει με αυτή την απόδοση.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει έως στιγμής και ο αγώνας Σικάγο Μπουλς εναντίον Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ειδικά μετά την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον, πολλοί παίκτες από την Ελλάδα παρακολουθούν τους αγώνες του Στεφ Κάρι και της παρέας του.

Όλα τα ματς στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet σου προσφέρει όλους τους αγώνες ΝΒΑ και αυτό με πολύ ανεβασμένες αποδόσεις. Να πούμε ότι εάν κερδίσεις το Free Bet*, αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός 24 ωρών. Τυχόν κέρδη μετά από το Free Bet*, δεν έχουν προϋπόθεση τζίρου και είναι άμεσα αναλήψιμα.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.