Άστον Βίλα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα* στην Pamestoixima.gr

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα τους για το κύπελλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άστον Βίλα διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους για την Πρέμιερ Λιγκ. Στο κύπελλο οι “κόκκινοι διάβολοι” επιβλήθηκαν με 1-0 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές και ταχύτατο Live Betting* σε αυτόν τον αγώνα.

aston-bila-mantsester-giounaitent-2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Αγαπημένη αντίπαλος του Ρονάλντο η Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα κατάφερε να κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αυτή η νίκη ήταν όμως η πρώτη εναντίον των “κόκκινων διαβόλων” εδώ και δώδεκα χρόνια. Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει την Γιουνάιτεντ εδώ και 22 ολόκληρους αγώνες, με την τελευταία νίκη να είναι από το μακρινό 1995.

Η Βίλα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο νέο έτος. Μετράει ήδη τρεις διαδοχικές ήττες. Επίσης προέρχεται από δέκα ήττες στα προηγούμενα δεκατέσσερα ματς. Απέκτησε τον Κοουτίνιο από την Μπαρτσελόνα και τον Ντιν από την Έβερτον και ελπίζει ότι αυτοί οι παίκτες θα την βοηθήσουν να ανακάμψει αγωνιστικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης δεν έχει μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο έτος. Αν και πήρε πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην Άστον Βίλα, προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-1 κόντρα στην Γουλβς. Θέλει την νίκη, ώστε να μείνει κοντά στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άστον Βίλα είναι η αγαπημένη αντίπαλος του Ρονάλντο. Έχει συμμετοχή σε έντεκα γκολ σε εννιά αναμετρήσεις εναντίον της Βίλα.

Πολλές ειδικές αγορές* στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στους σημερινούς  αγώνες της Premier League θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, αλλά και πολύ καλό Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.