Μίλαν- Σπέτσια με Live Streaming* στην Stoiximan.gr

Η εβδομάδα ξεκινάει με Σέριε Α και η Μίλαν θα προσπαθήσει να πατήσει κορυφή. Απόψε οι “ροσονέρι” φιλοξενούν στο “Σαν Σίρο” την Σπέτσια και με νίκη προσπερνάει την συμπολίτισσα Ίντερ, η οποία όμως θα έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η Σπέτσια από την άλλη έχει στόχο να απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και την επιλογή Live Streaming* . Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

milan spetzia stoiximan 2022
© Stoiximan

Μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του Live Betting* σε συνδυασμό με την ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο έχεις άμεση επαφή με τον αγώνα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Cash Out* σε περίπτωση που το κρίνεις σκόπιμο.

Μόνο ήττες στο Μιλάνο στην Σέριε Α για την Σπέτσια

Η Μίλαν θα ξεκινήσει την εβδομάδα με έναν αγώνα, ο οποίος μοιάζει θεωρητικά εύκολος. Με νίκη θα πιάσει κορυφή και θα πιέσει ακόμα περισσότερο την Ίντερ. Η Σπέτσια δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα, όμως χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Πιόλι προέρχεται από νίκη- πρόκριση στο κύπελλο εναντίον της Τζένοα, η οποία όμως ήρθε στην παράταση. Αυτό το γεγονός μπορεί να φέρει παραπάνω κούραση στους παίκτες της Μίλαν, καθώς υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Βέβαια δεν έχει χάσει στην Σέριε Α στην έδρα της από την Σπέτσια, στο σύντομο χρονικό διάστημα που αυτή αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία.

Η Σπέτσια δεν έχει καταφέρει να πάρει ποτέ θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο, όσο καιρό αγωνίζεται στην Σέριε Α. Βέβαια έρχεται με φόρα, από εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τζένοα με 1-0. Επίσης αν και ασταθής ομάδα, έχει καταφέρει να “μαζέψει” επτά βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Πληθώρα αγορών στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σην Stoiximan θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Επίσης η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία προσφέρει στοίχημα σε πολλά αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.