Λάτσιο- Ουντινέζε με 0% γκανιότα* στην Winmasters

Ένα σπουδαίο ματς περιέχει το σημερινό πρόγραμμα για το κύπελλο Ιταλίας. Για την φάση των “16” η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε και αναμένεται ένα σπουδαίο ματς. Να τονίσουμε ότι στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα, οι ομάδες αναδείχθηκαν 4-4 στην ίδια έδρα.

Η Winmasters App προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης, τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν τον αγώνα με 0% γκανιότα και ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

latsio ountinese winmasters 2022
© Winmasters

Η Λάτσιο είναι φαβορί όσων αφορά τις αποδόσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ουντινέζε θα είναι εύκολη αντίπαλος και η παράδοση μεταξύ των δυο ομάδων δείχνει ότι οι εκπλήξεις είναι ένα πιθανό σενάριο.

Χωρίς γηπεδούχο νικητή τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των παικτών του στοιχήματος που αρέσκονται σε πονταρίσματα σε εκπλήξεις, να τονίσουμε ότι δεν έχει κερδίσει γηπεδούχος στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς. Υπήρξαν δυο ισοπαλίες, ενώ οι ομάδες είχαν και από μια νίκη. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Μίλαν στον προημιτελικό.

Η Λάτσιο προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο νέο έτος. Επικράτησε με το εμφατικό 3-0 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα. Πάντως εντός έδρας έχει μόλις μια νίκη στα προηγούμενα πέντε ματς. Σκοράρει αρκετά, καθώς Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της Λάτσιο.

Η Ουντινέζε από την άλλη δεν έχει ακόμα νίκη στο νέο έτος. Στον προηγούμενο αγώνα ηττήθηκε από την φορμαρισμένη Γιουβέντους στο Τορίνο με 2-0. Η ομάδα του προπονητή Τσιόφι έχει να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες λόγω κορονοϊού, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο της.

Australian Open στην Winmasters

Η Stoixima εφαρμογή της Winmasters προσφέρει εκτός από αγώνες ποδοσφαίρου και πολλά άλλα αθλήματα. Μπορείς να βρεις και τους αγώνες τένις στο Αυστραλιανό Όπεν με πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και αγώνες με 0% γκανιότα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.