Australian Open 2022 με αμέτρητες αγορές στην Vistabet.gr

Το Australian Open 2022 βρίσκεται εδώ και καιρό στα κορυφαία θέματα παγκοσμίως. Αφορμή ήταν δυστυχώς το θέμα που προκλήθηκε με τον κορυφαίο τενίστα αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος αθλητής δεν θα συμμετέχει τελικά στο τουρνουά και έτσι ανακατεύεται η τράπουλα με τις αποδόσεις.

Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχουν κανονικά στο Αυστραλιανό Όπεν 2022, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam στην ιστορία από Έλληνα παίκτη τένις.

australiano open ametrites agrores 2022 vistabet
© Vistabet

Η Vistabet Greece είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, που προσφέρουν πολλές ειδικές αγορές στο τένις. Έτσι οι λάτρεις του στοιχήματος τένις θα μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι με την εφαρμογή της Vistabet.gr.

Ανέβηκε στα κορυφαία φαβορί ο Τσιτσιπάς

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να μην συμμετέχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά, οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες φυσικά και άλλαξαν. Ο Σέρβος τενίστας ήταν νικητής στο προηγούμενο Australian Open, αλλά είναι και πολυνίκης του τουρνουά με εννέα κατακτήσεις.

Ένα ποντάρισμα στον Έλληνα Στέφανο Τσιτσιπά, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή στα μακροχρόνια στοιχήματα, καθώς η απόδοση στην Vistabet Ελλάδα, για κατάκτηση από τον Έλληνα αθλητή, είναι στο 15.00. Θεωρείται τέταρτο φαβορί πίσω από τον Μεντβέντεφ (2.65), Ζβέρεφ (3.75) και Ναδάλ (5.00). Όπως βλέπετε, η απόδοση για το τέταρο φαβορί Τσιτσιπά είναι αρκετά ανεβασμένη στην Vistabet.

Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στα μακροχρόνια έχει ένα ποντάρισμα σε κατάκτηση από την Μαρία Σάκκαρη στις γυναίκες. Η απόδοση 34.00 δεν μπορεί να αφήσει κανέναν παίκτη αδιάφορο. Ειδικά με την πορεία της Σάκκαρη, η οποία σε κάθε τουρνουά δείχνει να βελτιώνει το παιχνίδι της.

Αμέτρητες αγορές στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτα πολλές επιλογές στο στοίχημα τένις. Μπορείς να ποντάρεις στοίχημα σετ, σε συνολικό σκορ, ακόμα και σε μπρέικ. Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές, τις οποίες μπορείς να ανακαλύψεις στην Vistabet.gr.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.