Άρσεναλ- Λίβερπουλ με Price Boost* στην Sportingbet.gr

Δεύτερος ημιτελικός απόψε για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Λίβερπουλ και έχει στόχο την πρόκριση στον τελικό. Φυσικά τον ίδιο στόχο έχει και η Λίβερπουλ και το 0-0 στο πρώτο ματς στο “Άνφιλντ” τα άφησε όλα ανοιχτά.

Η Sportingbet App προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και επιλεγμένη ενισχυμένη απόδοση*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*, όπου έχεις και την επιλογή Sportingbet Cash Out*.

arsenal liverpoul ligk kap sportingbet 2022
© Sportingbet

To Price Boost* της Sportingbet αφορά την αγορά γκολ. Εάν ποντάρεις στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και το ματς να λήξει και Over 3.5, η απόδοση είναι 3.50. Πολύ ελκυστική απόδοση, εάν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα των ομάδων στην επίθεση.

Επίσης 13 από τα 19 προηγούμενα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έληξαν Over 3.5. Οι λάτρεις του στοιχήματος και της στατιστικής σίγουρα θα το λάβουν αυτό υπόψιν.

Δυσκολεύεται η Άρσεναλ εναντίον της Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ θα πρέπει να ανατρέψει μια πρόσφατη αρνητική παράδοση εναντίον της Λίβερπουλ, εάν θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό. Στους προηγούμενους δεκαεπτά αγώνες εναντίον των “Κόκκινων”, η Άρσεναλ μετράει μόλις μία νίκη. Η ομάδα του Αρτέτα δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς ο αγώνας με την Τότεναμ αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Η Λίβερπουλ από την άλλη επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα εναντίον της Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ. Κέρδισε εντός έδρας με 3-0 την Μπέντφορντ και η εμφάνιση της ήταν πειστική. Λείπουν ακόμα οι Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά, οι οποίοι αγωνίζονται στο Κόπα Άφρικα.

Να τονίσουμε ότι στον σημερινό αγώνα δεν ισχύει κανονισμός εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο αγώνας θα οδηγηθεί απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι. Για τους λάτρεις της στατιστικής, η Λίβερπουλ έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα 25 από τα τελευταία 29 της παιχνίδια. Το Sportingbet Price Boost* μοιάζει αρκετά ελκυστικό.

Sportingbet Live Streaming* στο Australian Open 2022

Η Stoixima App της Sportingbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της αγώνες του Αυστραλιανού Όπεν 2022 σε Live Streaming*. Eπίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*, όπως και Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.