0% γκανιότα στην PameStoixima για τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Για τους “16” του Αυστραλιανού Όπεν 2022, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούρα. Στόχος της Ελληνίδας αθλήτριας είναι φυσικά να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Με καλή πορεία ενδέχεται να μπει για πρώτη φορά στην καριέρα της στις Top 5 παίκτριες στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές και ταχύτατο Live Betting* σε αυτόν τον αγώνα.

sakkari pegkoula australian open pamestoixima 2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Νικητής” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Αήττητη εναντίον της Πεγκούλα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στις καλύτερες δέκα παίκτριες τένις του κόσμου, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εκπληκτική της απόδοση το περασμένο έτος, όπου έφτασε σε δυο ημιτελικούς Grand Slam, στο Ρολάν Γκαρός και στο Αμερικανικό Όπεν. Στόχος είναι στο άμεσο μέλλον η κατάκτηση ενός Grand Slam, με την οποία θα έγραφε ιστορία ως πρώτη Ελληνίδα νικήτρια Γκραντ Σλαμ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα και προέρχεται από δυο σχετικά άνετες επικρατήσεις εναντίον των Ζενγκ και Κουντερμέτοβα. Και οι δυο νίκες ήρθαν με 2-0 σετ και το τένις της Σάκκαρη ήταν ανά διαστήματα επιβλητικό.

Η αντίπαλος της Σάκκαρη, η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, προέρχεται φυσικά επίσης από νίκες. Οι νίκες αυτές όμως ήρθαν με περισσότερη δυσκολία. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί δυο φορές στο παρελθόν, με την Σάκκαρη να κερδίζει και τις δυο φορές.

Πολλές ειδικές αγορές* στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στους  αγώνες του Αυστραλιανού Όπεν 2022 θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, αλλά και πολύ καλό Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.