Ελκυστικές Bet365 αποδόσεις* στο Australian Open 2022

Το Australian Open 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν είναι λίγες οι μέχρι στιγμής εκπλήξεις. Τόσο στις γυναίκες, όπου έχουν αποκλειστεί μέχρι τώρα Μουγκουρούθα και Μαρία Σάκκαρη, όσο και στους άνδρες, όπου ο Γερμανός Ζβέρεφ έμεινε εκτός συνέχειας.

Η Bet365 εφαρμογή είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί προσφέρει στα μέλη του και σε αθλήματα όπως το τένις απίστευτα υψηλές αποδόσεις*, αλλά και πληθώρα ειδικών αγορών*.

australian open bet365 2022
© Bet365

Στην Βετ365 Ελλάδα έχεις την απόλυτη ευελιξία στα στοιχήματα σου στο τένις. Πλούσιο Live Betting*, δυνατότητα Cash Out*, αλλά και πολλές ειδικές αγορές*, όπως στοίχημα σε πόντους ή και σε σετ.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη- Συνεχίζει ο Τσιτσιπάς

Μεγάλη απογοήτευση για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν μπόρεσε να προχωρήσει όσο ήθελε και αποκλείστηκε με 2-0 σετ από την Αμερικανίδα Πεγκούλα. Φυσικά η Ελληνίδα αθλήτρια είχε σκοπό να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό, αλλά βλέπουμε ότι σε μεγάλα τουρνουά, όπως τα Grand Slam, οι εκπλήξεις είναι συνήθεια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη βρίσκεται ακόμα στην διεκδίκηση του πρώτου του Γκραντ Σλαμ και αντιμετωπίζει αύριο στις 10:00 το πρωί τον Τέιλορ Φριτζ. Ξεκινάει τον αγώνα ως φαβορί, όμως έχουμε δει ήδη αρκετά φαβορί να μην μπορούν να πάρουν προκρίσεις σε αυτό το τουρνουά, όπως ένα από τα μεγάλα φαβορί, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στην Βet365 App έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις σε όλα τα ματς του Αυστραλιανού Όπεν 2022 και σε όλα δεν θα μείνεις απογοητευμένος από τις πολλές αγορές, αλλά και από τις πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις*. Η απόδοση* για νίκη του Τσιτσιπά είναι μια μέρα πριν την έναρξη του αγώνα στο 1.50, αν και θεωρείται αρκετά μεγάλο φαβορί. Η απόδοση αυτή βέβαια ενδέχεται να αλλάξει και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Super League στην Βet365.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Bet365 προσφέρει φυσικά και ανάλογα καλές αποδόσεις και στο δημοφιλέστερο άθλημα, το ποδόσφαιρο. Απόψε για την ελληνική Σούπερ Λιγκ, παίζουν οι τρεις πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ανακάλυψε τις ανεβασμένες αποδόσεις* στην Βet365.gr για τους αγώνες τους απόψε.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.