Αστέρας Τρίπολης- Απόλλων Σμύρνης με 0% γκανιότα στην Winmasters

Βρισκόμαστε στην 19η αγωνιστική της ελληνικής Super League και απόψε το πρόγραμμα έχει έναν αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης  φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά απόψε και οι δυο χρειάζονται το τρίποντο.

Η Winmasters εφαρμογή προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης, τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν τον αγώνα με 0% γκανιότα και ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

asteras tripolis apollon smirnis winmasters 2022
© Winmasters

Φαβορί στον αποψινό αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:30, είναι φυσικά ο Αστέρας Τρίπολης. Όμως ο Απόλλων έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Έχει πάρει βαθμούς φέτος από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναμένονται δύσκολες καιρικές συνθήκες

Οι λάτρεις του στοιχήματος ψάχνουν βέβαια πάντα τις ευκαιρίες με καλές αποδόσεις. Ο σημερινός αγώνας μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, καθώς σίγουρα θα επηρεαστεί από έναν σημαντικό παράγοντα: τον καιρό. Απόψε αναμένονται πολικές θερμοκρασίες, με χιόνι και βαθμούς υπό του μηδενός. Σίγουρα αυτό θα δυσκολέψει τις ομάδες στην δημιουργία ευκαιριών.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μια πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εναντίον του Απόλλων Σμύρνης. Μετράει εννιά νίκες σε δέκα αγώνες. Στον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν επιβλήθηκε επίσης εκτός έδρας με 1-0. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον Βόλο και πλέον έχει βάλει στόχο την εξάδα που οδηγεί και στα πλέι-οφ.

Με τον Βόλο αναμετρήθηκε και ο Απόλλωνας στο προηγούμενο του παιχνίδι. Αυτό έγινε μεσοβδόμαδα και αφορούσε εξ αναβολής παιχνίδι. Ηττήθηκε με 0-1 εκτός έδρας και έτσι έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας. Θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς, εάν δεν θέλει να αποχαιρετήσει την κορυφαία ελληνική κατηγορία.

Australian Open στην Winmasters

Η Stoixima εφαρμογή της Winmasters προσφέρει εκτός από αγώνες ποδοσφαίρου και πολλά άλλα αθλήματα. Μπορείς να βρεις και τους αγώνες τένις στο Αυστραλιανό Όπεν με πολύ καλές αποδόσεις*, αλλά και με πλήθος ειδικών αγορών* και Live Betting*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.