Σενεγάλη- Πράσινο Ακρωτήρι με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Το Κόπα Άφρικα 2022 συνεχίζει απόψε το πρόγραμμα του με το φαβορί της διοργάνωσης Σενεγάλη. Το μεγάλο φαβορί θα αντιμετωπίσει απόψε στις 18:00 το Πράσινο Ακρωτήρι για την φάση των “16”. Αναμένεται μεγάλο ματς, καθώς και οι δυο ομάδες μετράνε μεγάλο σερί αήττητων αγώνων.

Η Stoiximan App προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και την επιλογή Live Streaming* . Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

senegali prasino akrotiri copa africa stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Δυσκολεύεται στο γκολ η Σενεγάλη

Η ομάδα της Σενεγάλης θεωρείται από την αρχή της διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Προέρχεται από αήττητο σερί δεκατεσσάρων αγώνων, ενώ η άμυνα της κράτησε το μηδέν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο Κόπα Άφρικα 2022.

Υπάρχει ένα ρητό στο ποδόσφαιρο που λέει ότι η άμυνα κερδίζει τους τίτλους. Η Σενεγάλη όμως θα πρέπει να αρχίσει να βάζει και γκολ, καθώς στην διοργάνωση έχει πετύχει σε τρία παιχνίδια μόλις ένα. Το γκολ αυτό του Μανέ προήλθε από πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της απόψε, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Το Πράσινο Ακρωτήρι μπορεί να πέρασε στην φάση των “16” ως μια από τις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος. Η ομάδα μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της και αγωνίζεται απόψε για να πάρει την πρόκριση- έκπληξη.

Stoiximan Live Streaming* στον αγώνα

Η Stoixima εφραμογή της Στοιχιμαν προσφέρει στα μέλη της την δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα του Copa Africa με το Stoiximan Live Streaming*. Πολύ καλή επιλογή, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει στην Ελλαδά τηλεοπτική μετάδοση Copa Africa.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.